Congrats Nando

July 12, 2010 at 8:51 am (Sports)

12 Comments

 1. bhuttu said,

  E adevarat, golurile lui au ajutat mult Spania la acest turneu.

 2. bhuttu said,

  Dear friends,

  Well I’ve had a great time over the last few weeks. I managed to get myself an all expenses paid holiday to the South African World Cup. So I took the opportunity to chill out, relax and just watch some guys play football…

  Best of all though, at the end of it they even gave me a medal.

  F. Torres.

 3. cristane said,

  Tu vorbesti? Penibilii mondialului sint pe plaja de mult. Fara medalii si trofee. Ii recunosti dupa faptul ca sint fie grasi, fie manelisti, scuipa catre ziaristi si injura publicul (Hint: numele amindurora incepe cu R).

 4. bhuttu said,

  Ai dreptate. Anglia s-a facut de rusine. Dar nu era vorba de partitism de club, ci tocmai de detasarea de el. Contributia lui Rooney, ca si a lui Torres, Stevie G. sau Carragher la acest mondial a fost un mare zero. Nici unul nu merita felicitati. Si totusi tu ai facut-o. Asta era nedumerirea mea. De ce?

 5. cristane said,

  Pentru ca e jucatorul meu favorit, tocmai a cistigat un Mondial, si n-am cum sa nu ma bucur pt el. In plus – a pozat cu trofeul “echipat” cu fularul lui Liverpool – ca un raspuns pt toti cei ce zic ca vor sa plece. Cred ca de asta imi place poza asa mult πŸ˜‰

 6. bhuttu said,

  Asta e o cu totul alta poveste, trebuia sa pui in context. Doar poza aia acolo e ca si cum ar fi castigat mondialul singur. E drept, eu sper sa plece in vara asta, si arsi avea toate motivele sa o faca. Problema e ca batranul Woy e capabil sa faca mult bine pentru Liverpool. Inclusiv sa-l pastreze pe Torres, si chiar sa-l resusciteze. Pentru ca, trebuie sa recunosti, nu mai e acelasi fotbalist care a venit. Compara Euro 2008 cu WC 2010 pentru dovada.

  Cat despre al doilea comment al meu, mi s-a parut ca e o gluma pe care-ai putea s-o gusti. Nu mai fi asa intepat, chiar daca e o trasatura a aristocratiei scapatate la care cluburile pe care le sustii pretind ca adera.

 7. razv said,

  Daca stai sa iei individual, Rooney a facut exact la fel de mult ca si Torres la campioatu asta. Si poate daca nu erau cretini ca Gerrard si Terry in echipa, poate era chiar Rooney in poza de mai sus.
  PS: grasi si manelisti ??? seriously ? what are you, 12 ?

 8. cristane said,

  Bai, voi doi va potriviti, eu zic sa va luati de mina si sa-l pupati impreuna undeva pe umflatul ala. Daca pentru voi o medalie de campion mondial inseamna la fel de mult cu o eliminare rusinoasa din optimi, you’re both morons. End of story.

 9. bhuttu said,

  Zau asa, de ce te aprinzi? Toata smecheria e ca n-a avut nici o contributie la faptul ca Spania, nu Torres a castigat campionatul mondial. La fel cum Anglia, nu Rooney, a fost eliminata in optimi. Daca se duce la Chelsea/City in vara asta, tot jucatorul preferat o sa fie?

  Fratiorul cu cine voteaza?

 10. Ina said,

  lol dudes :p

 11. cristane said,

  Hehe, this is officially the most commented post on my blog πŸ™‚ Thank God for soccer rivalries πŸ˜€

  @bhuttu: Da – indiferent ce face Torres, va ramine printre jucatorii mei preferati. Imi placea mult de el inca de cind era la Atletico.

 12. bhuttu said,

  Bun, bun, asa trebuie sa fii, fidel! Probabil loialitatea e cea mai necesara trasatura pentru un suporter. πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: